احمد العسيري از مقامات نظامي سعودي شامگاه سه شنبه اول ارديبهشت، رسما از پايان عمليات موسوم به توفان قاطعيت به يمن خبر داده و مدعي موفقيت متجاوزان در رسيدن به اهدافشان شده است، اما حقايق و واقعيت ها خلاف ادعاي سعودي ها را نشان مي دهد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، شامگاه سه شنبه اول ارديبهشت از طريق تلويزيون عربستان سعودي خبري اعلام شد که براي مخالفان جنگ افروزي آل سعود غافلگيرکننده نبود،چرا که مطمئن بودند اين رژيم هرگز نمي تواند در جنگ عليه يمن به اهداف خود و اربابان آمريکايي و صهيونيستي اش برسد.
سخنگوي ائتلاف جنگ ضد يمن از پايان جنگ رژيم آل سعود و متحدانش عليه ملت يمن خبر داد و البته مدعي شد در اين جنگ اهداف مد نظر سعودي محقق شده است. با اين حال فرمان شاه سعودي به نيروهاي گارد سلطنتي براي مشارکت در تجاوز به يمن و حملات هر از چند گاهي جنگنده هاي سعودي به برخي مناطق يمن و تهديد آشکار مقامات سعودي به ادامه محاصره و حملات خود در صورت لزوم، ابهام درباره خبر اعلام پايان عمليات توفان قاطعيت را افزايش مي دهد. العسيري سخنگوي ائتلاف جنگ افزوران هم، از آغاز عمليات موسوم به "بازگرداندن اميد" سخن گفته است که ادامه حملات متجاوزان، افکارعمومي را با معناي بازگشت اميد هم آشنا کرد.
مرحله نخست تجاوزات عربستان به يمن، شکست خورد، و مرحله دوم جنگ با نام فريبنده موسوم به بازگرداندن اميد و ادعاي حمايت از غيرنظاميان، از شامگاه سه شنبه اول ارديبهشت آغاز شده است که در حقيقت حملات متجاوزان در پوشش اين دروغ بزرگ يعني بازگرداندن اميد ادامه دارد .
بمباران کورکورانه مناطق مسکوني، تأسيسات زيربنايي و کارخانهجات و حتي بيمارستانها و مدارس و مساجد يمن نشان مي داد که عربستان در رسيدن به اهداف خود در يمن ناکام بوده و اين حملات جنون آميز عمق ورطه اي را که عربستان در آن گرفتار شده، نشان مي دهد و به همين سبب سخنگوي ائتلاف جنگ افروزان مجبور به اعلام رسمي پايان عمليات موسوم به توفان قاطعيت شد که بهتر است آن را توفان ويرانگري و کشتار در يک کشور عربي فقير، توفان سردرگمي و سرخوردگي آل سعود توصيف کنيم.
پايان عمليات تجاوزکارانه آل سعود موسوم به توفان قاطعيت در حالي است که فشار افکارعمومي و همچنين دولت هاي مختلف از جمله ايران، روسيه، عمان و سوريه طي روزهاي اخير بر آل سعود به بالاترين حد خود رسيده بود.
کشتار غير نظاميان و تخريب زير ساخت هاي يمن
هر چند مقامات سعودي مدعي پايان عمليات موسوم به توفان قاطعيت شده اند، با اين حال حملات جنگنده هاي سعودي به يمن و محاصره هوايي، زميني و دريايي اين کشور تشديد شده است تا مسلمانان و افکارعمومي جهان، محاصره ظالمانه مردم غزه را هم بار ديگر به يادآورند.
جنگ افروزي عربستان خسارت هاي مالي زيادي به تاسيسات زيربنايي و همچنين تلفات زيادي در ميان مردم بي دفاع يمن به جا گذاشته است.
يبش از چهار هزار شهيد و زخمي طي 27 روز
وزارت بهداشت عمومي و مسکن يمن اعلام کرده است تعداد کل قربانيان حملات هوايي عربستان به مناطق مختلف اين کشور به 951 شهيد و سه هزار و 311 زخمي افزايش يافته است، حملاتي که همچنان با وجود اعلان رسمي عمليات جنگ افروزانه موسوم به توفان قاطعيت،همچنان ادامه دارد.
به گزارش سباء، تميم الشامي سخنگوي وزارت بهداشت يمن گفته است آمار تلفات کودکان در اين جنگ به 134 شهيد و 401 زخمي و آمار تلفات زنان به 95 شهيد و 225 زخمي رسيده است.
اين در حالي است که ائتلاف مدني ثبت جنايات جنگ عليه يمن از آمار جديدي از قربانيان جنگ افروزي عربستان خبر داده است.
بر اساس اين آمار،در طول بيست و هشت روز،مناطق مختلف يمن، هدف دو هزار و 450 حمله جنگنده هاي سعودي قرار داشته اند و متجاوزان در اين حملات از سلاح هاي ممنوعه بين المللي استفاده کرده اند.
373 کودک و 300 زن در ميان قربانيان جنايات آل سعود
مسئولان ائتلاف مدني ثبت و رصد کردن جنايات تجاوز عربستان و متحدانش به يمن متجاوزان سعودي در يک کنفرانس مطبوعاتي اعلام کردند : در طول 28 روز، جنگنده هاي سعودي و متحدانش، دو هزار و 450 بار حمله هوايي به يمن انجام دادند .
آمار شهدا و مجروحان هم، سه هزار و 693 نفر از جمله 373 کودک و بيش از 300 زن اعلام شده اند. جنگنده هاي رژيم مدعي رهبري جهان اسلام، 21 باب مسجد يمن را با بمب هاي آمريکايي ويران کرده اند. چهار خبرنگار يمني هم که در حال پوشش اخبار جنايات آل سعود بودند، از ابتداي جنگ به شهادت رسيده اند.
جنگنده هاي سعودي حتي انبارهاي مواد غذايي،بازارها،کارخانه ها و مراکز تجاري يمن را طي اين 28 روز بمباران کرده اند.
شباهت عجيب جنگ افروزي سعودي به جنگ هاي صهيونيستي
به گفته مسئولان اين ائتلاف،متجاوزان سعودي در اين حملات از سلاح هاي ممنوعه بين المللي استفاده کردهاند.
آزمايش سلاح هاي کشتار جمعي و ممنوعه اين بار توسط عربستان بار ديگر نگاه ها را متوجه رژيم اشغالگر قدس کرد که به صراحت از کشتار مردم يمن استقبال کرده است، در جنگ هاي غزه و لبنان هم رژيم صهيونيستي از اين سلاح هاي مرگبار استفاده و در حقيقت آن را آزمايش کرد.
در بيست و هفت روز بمباران شديد مناطق مختلف يمن، ويراني هاي گسترده به بار آمد و شهروندان فقيرترين کشور همسايه پولدارترين کشور منطقه در معرض گرسنگي و انواع بيماري هاي واگيردار قرار گرفته اند و سازمان هاي بين المللي هم درباره فروپاشي قريب الوقوع مراکز خدمات رساني بهداشتي و احتمال شيوع بيماري هايي همچون حصبه و فلج کودکان هشدار داده اند.
آواره شدن بيش از 150 نفر از مردم يمن، تاثيرپذيري 85 درصد جمعيت يمن از حملات، کاهش شديد مواد غذايي و دارويي به سبب ادامه محاصره دريايي کشوري که 25 ميليون نفر جمعيت دارد و نيمي آنها امنيت غذايي ندارند.
دشواري در دستيابي مردم به آب شرب بهداشتي در بسياري از مناطق و کاهش منابع آبي به افزايش خطرات ابتلا به بيماري ها و شيوع بيماري هاي واگيردار و افزايش بيش از 40 درصدي قيمت کالاها از جمله نتايج جنگ وحشيانه عربستان عليه ملت يمن اعلام شده است.
صدها نفر از شهروندان يمني، به سبب ويران شدن خانه هايشان در حملات جنگنده هاي سعودي، بي سر پناه هستند، تعداد زيادي از منازل مردم به طور کامل با خاک يکسان شده است،زير ساخت هاي يمن هم ويران شده و اوضاع انساني يمن هر روز بدتر از روز قبل مي شود.
از ابتداي تجاوز به يمن در بيست و ششم مارس 2015(ششم فروردين 94)که همچنان حملات متجاوزان با وجود اعلام رسمي پايان عمليات موسوم به توفان قاطعيت ادامه دارد، 9 بيمارستان در استان هاي مختلف شامل بيمارستان الرحمه و بيمارستان شذا در استان صعده،بيمارستان المزرق در حجه و بيمارستان صرواح در مارب،بيمارستان 48 در صنعاء،بيمارسان الملاحيظ و همچنين بيمارستان التضامن الاهلي در استان الضالع بمباران شدند.

خطر تعطيلي،تعدادي از بيمارستان هاي يمن به سبب اوضاع امنيتي و کمبود دارو و نبود کادر پزشکي را تهديد مي کند، همچنين بايد به پيامدهاي جانبي بمابران مراکز بهداشتي از جمله توقف فعاليت هاي ايمن سازي و همچنين سوء تغذيه کودکان و کمبود کادر و نيز وجود مانع در برابر فعاليت بسياري از مراکز بهداشتي و آزمايشگاه ها به سبب نبود مواد آزمايشگاهي کافي و اماکن حفظ آن در نتيجه قطع برق اشاره کرد.
به گفته مسئولان وزارت بهداشت يمن، بيش از 95 درصد کادر پزشکي خارجي، يمن را ترک کرده اند و مشکل در ارائه خدمات در برخي بيمارستان ها به ويژه از سوي پرستاران و مشاوران از ديگر نتايج حملات جنگنده هاي سعودي به مراکز بهداشتي است.
سازمان بهداشت جهاني هم درباره فروپاشي قريب الوقوع دستگاه هاي ارائه خدمات بهداشتي در يمن با وجودي که اماکن بهداشتي براي ارائه خدمات در سايه کمبود داروهاي حياتي و قطع مکرر برق و کمبود شديد سوخت لازم براي فعال سازي مولدهاي انرژي هشدار داده است.
کميته بين المللي صليب سرخ هم اوضاع انساني يمن را به سبب حملات گسترده جنگنده ها و کشتي هاي جنگي و توپخانه هاي ارتش متجاوز عربستان،فاجعه بار خوانده است.
اهداف واقعي پشت پرده جنگ
تحليلگران و نظريه پردازان سياسي، با افشاي اهداف واقعي از تجاوز شکست خورده عربستان به خاک يمن تاکيد مي کنند که اين هدف در چارچوب طرح ها و برنامه هاي سياسي قرار دارد که به نفع منافع غربي و آمريکايي است، همچنين بي ثبات کردن امنيت و ثبات يمن و به طور کلي منطقه و شعله ور کردن آتش جنگ ها و مناقشات طايفه اي از ديگر اهداف اين جنگ اعلام شده است.
علي جاحز روزنامه نگار و تحليلگر سياسي يمني مي گويد هدف اعلام شده از تجاوز عربستان، بازگردادن عبدربه منصور هادي و باند وي به يمن اعلام شده بود که ديگر اين هدف به ويژه پس از اين تجاوز که هادي و باند تبعيدي اش در رياض خواستار شده بود،غير ممکن است.
همه مي دانند که اين هدف واقعي از تجاوز نبوده است،منصور هادي و ديگر اسامي که در کنارش هستند، هر چند از اسباب شعله ور شدن آتش جنگ عليه يمن بودند، اما هرگز نمي توانند نه با موافقت ملت يمن و يا سياستمداران برخوردار شوند نه تحت نام مشروعيت و نه تحت نام شهروندي، زيرا آنها تحت پيگرد عدالت هستند.
بازگشت يمن به آغوش قيموميت آل سعود محال است
تحليلگر يمني مي گويد همچنانکه بازگرداندن يمن به آغوش قيموميت عربستان سعودي و آمريکا ديگر غير ممکن است و تجاوزگران خوب آن را مي دانند، ما مي توانيم بگوييم که هدف واقعي که مي توان از انتقام جويي آل سعود از ملت، دولت و ارتش يمن خلاصه کنيم، اين است که يمن از سيطره و قيموميت رهايي يافته است،به ويژه پس از آن که ارتش و کميته هاهي مردمي، اراضي شمال و اکثر مناطق جنوب يمن را از لوث تروريست ها و القاعده پاکسازي کردند که اين گروه هاي تروريستي، ابزار عربستان و آمريکا در کشورهاي مختلف براي تسليم کردن يا برهم زدن امنيت و ثبات اين کشورها و تجزيه آنها هستند تا بتوانند پس از آن در امور داخلي آنها دخالت کرده و آنها را بي ثبات باقي نگه دارند،همان بلايي که آنها به سر عراق، سوريه، يمن،سومالي و ديگر کشورها آوردند.
همه ما مي دانيم که تجاوزگري تنها زماني شروع شد که عبدربه منصور هادي سقوط کرد و صنعاء از سيطره علي محسن الاحمر و حزب الاصلاح آزاد شد،تجاوز آل سعود زماني آغاز شد که استان هاي اب و البيضاء پاکسازي شده و عبدربه منصور هادي به عدن گريخت، جنگ نابرابر زماني عليه يمن به راه افتاد که يمن،حرکت به سمت پاکسازي جنوب از لوث القاعده را آغاز کرد که اين مساله را بمباران جنون آميز مواضع ارتش در عدن، ابين، الضالع و شبوه در پي هر پيروزي ارتش عليه القاعده اثبات مي کند، در حالي که جنگنده هاي متجاوز هرگز به استان حضرموت به سبب سيطره القاعده بر آن نزديک نشدند.